Kenplaat stickers

Kenplaat stickers

Kenplaat stickers

De ideale machine stickers!

De Kenplaat stickers worden door middel van zeefdruk voorzien van het gewenste logo. Meerdere kleuren lijnwerk mogelijk. De kenplaat stickers ook wel Solit Foil stickers genoemd kunnen met een pen of slagletters worden voorzien van relevantie informatie. De pen of slagletters laten een permanente markering achter op deze Kenplaat sticker. De Solit foil stickers zijn uitermate geschikt om op machines of koelinstallaties te plakken. Door zijn extreem sterke plakkracht blijft de sticker goed op zijn plek zitten. De stickers zijn hitte bestendig tot 150 graden. Stickers That Stick kan je kenplaat sticker in bijna alle vormen contoursnijden.

Kenmerken

  • Contour snijden in meeste vormen mogelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Beste kwaliteit

Grote & kleine oplages

Scherpste prijzen

Ook voor complexe projecten

StickersThatStick is een internationale en toonaangevende stickerproducent

We zijn gespecialiseerd in grote en kleine oplages, complexe projecten, snelle levering en persoonlijke service. We gebruiken de beste sticker materialen en hanteren de scherpste prijzen in de markt.

Hoge kwaliteit stickers in vele verschillende materiaal soorten. Speciale sticker wensen? Laat het ons weten en we geven u snel de mogelijkheden en indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave.

Gemiddeld binnen
4 uur een offerte!